Siirry sisältöön

Ajankohtaista

Olemme hankkineet asukkaiden ja läheisten yhteydenpitoa helpottamaan Yeti-jättitabletin, johon on asennettu Vooler-omaispuhelusovellus. Voolerin avulla läheinen saa videopuheluyhteyden helposti ja nopeasti, ja asukas näkee vaikka maapallon toisella puolella olevan läheisensä 55 tuuman näytöltä, mikä tekee virtuaalisesta tapaamisesta todellisen tuntuisen. Omaispuheluun voi osallistua useampi läheinen samanaikaisesti niin halutessaan. Tämä on mukavaa vaikkapa joulua ja muita juhlapäiviä ajatellen. 🙂

Vooler-videopuhelu tehdään seuraavasti: Kotisivumme ”Ota yhteyttä” -sivun alareunassa on viisi kuvaketta. Klikkaamalla oikeanpuolimmaista tietokone-kuvaketta läheinen siirtyy automaattisesti Voolerin palveluun. Näytölle tulee ”Liity tapaamiseen” -painike. Tässä kohtaa kirjoitetaan myös käyttäjänimi, joka näkyy asukkaalle. ”Liity tapaamiseen” -painikkeen painamisen jälkeen asukas hyväksyy videopuhelun ja virtuaalinen tapaaminen voi alkaa. Vooler-videopuheluihin tulee sopia aika henkilökuntamme kanssa, jotta he saavat rauhassa tehdä järjestelyt videopuhelua varten.

Hoitajien yhteystiedot löytyvät ”Ota yhteyttä” -sivulta. Yksikönjohtajalta voi kysyä lisätietoja Yeti-tabletista ja Voolerista.
HUOM: MUISTA SALLIA VOOLERILLE MIKROFONIN JA KAMERAN KÄYTTÖ, KUN SOVELLUS KYSYY LUPAA.

Iloisia virtuaalisia jälleennäkemisiä! 🙂

 

PÄIVITYS 2.11.
Maanantaista 2.11. alkaen läheistään voi taas käydä tapaamassa tapaamishuoneessa tai ulkona. Soita ja sovi aika henkilökunnan kanssa, kiitos.

Saattohoidossa olevien luona saa vierailla sovitusti.